27.1.12

Bertukar!

Notes: Advertorial. 

Baru baru ini seorang kawan aku bertanya tentang susu yang Sabrina minum sekarang. Dan dia meragui kewajaran dia untuk bertukar ke Anmum Essential seperti yang telah aku lakukan.

Sebenarnya aku berpendapat bahawa ibu bapa tidak lagi perlu mempunyai keraguan dan berkompromi tentang memilih susu untuk anak-anak mereka. Lagi pun, kenapa mesti kita mesti menerima susu membesar yang kononnya menjanjikan pelbagai nutrition padahal disamping itu, juga mengandungi kandungan gula yang berlebihan?


Anmum Essential adalah satu-satunya susu yang mengandungi pelbagai nutrisi untuk perkembangan anak-anak kita seperti Gangliosida dan DHA yang terbukti tidak mengandungi gula tambahan lansung. Ianya diformulakan semata-mata untuk perkembangan anak-anak kita agar lebih cemerlang tanpa risau akan penyakit yang mendatang akibat terlebihnya pengambilan gula.

Pelbagai pendapat dari ibu-ibu yang telah berpengalaman dalam menentukan susu membesar untuk anak mereka. Ibu-ibu pembaca juga boleh join forum pembincangan tersebut. Mom’s Know Best adalah salah satu forum yang sangat informatif di mana kita semua (ibu bapa sekalian) boleh berkongsi pengalaman dan pendapat serta tips tentang nutrisi untuk anak-anak yang sedang membesar.

Mari ke www.facebook.com/AnmumClub untuk bersama-sama berkongsi ilmu tentang apa yang terbaik untuk anak-anak kita.

Kalau bukan kita ibu bapa yang menentukan kebaikan si manja, siapa lagi?



3 comments :

Liz Ard 27 said...

boleh jadi duta anmum ko ni nor..

mummy_icha said...

ini bukan against u punya entry tau. just to share. ms awal2 iklan anmum susu kurg gula ni dulu, i pnh tnya my child's paed pasal kebenaran iklan ni.do we hv 2 change back to anmum bcoz d reason we opt 4 snow was that anmum was not suitable 2my child's digestion.paed tu kata, betullah iklan ni promote healthy lifestyle to reduce sugar.tp susu yg ada semua lebih kurang sama, ada DHA, gangliosida & what not.it's just the commercials tht manipulate the contents.kalau gula terlebih ke apa,market tentu tak jual,etc.kdg2 mcm bias pula kalau kata susu A lbh baik dr susu B sebab yg bezakan selalunya hanya brand & manufacture. Just my 2 cents copied frm him ;-)

kayna said...
This comment has been removed by the author.