19.4.12

My Casetagram iPhone4 case


Berita baik untuk pemilik iPhone4 dan iPhone4s - yang join Instagram photo social network yang kian popular kini; korang boleh memiliki Casing iPhone yang ada wajah-wajah syok sendiri korang pada permukaannya. (sila rujuk gambarajah di atas)

Pergi ke casetagram.com dan di sana korang ikut je la instruction yang disediakan. Hanya $34.95 dan free shipping.

Apa pun jangan terpengaruh dengan casetgram aku. Biasa la jiwa penyayang macam mak ni mesti la muka anak dan suami je penuh. Baru la ada rasa serba salah kalau orang nak datang dekat nak mengorat.

kthxbye.

3 comments :

Hikaru Yui said...

cantik =p

Riena Haiqal said...

cantik la... kalau la ada utk ipad kan bgus.. :)

Misya Mialen said...

hiihihi... cantikla noe;) mnmg ibu penyayang;)