15.5.12

Cabaran Satu Jam Satu Hari #001 - Sabrina 8 Bulan



Pardon my ugly masterpiece. Sekarang sedang mode mengasah skill yang dah buta tumpul sangat dah. The Cabaran Satu Jam Satu Hari diilhamkan daripada Emila Yusof (she's my idole) apabila aku meluahkan keluhan tentang 'tak ada masa' nak mengasah skill.

Have I told you that I really miss my old-artsy-fartsy life sebelum ni?

I can do it. Determine.




9 comments :

Riena Haiqal said...

tetap gak kreatif dan cantik... :)

HidayahHilman said...

wish i have a studio like this one also...nice!!

superelle said...

nice studio..aritu cari book rack tu, yg putih habes, tinggal yg itam je..nk wt cmni gak la..so tidy...

NorMala @ KaKakSaTu said...

Adik beradik akk suka melukis. termasuk juga akk. tapi dah lame sgt akk x melukis. last melukis 10-15 thn dulu kot. tgn dah keras rasanya. erm! kata2 adik inpired akk lak untuk mengembalikan zaman2 dulu masa sekolah.suka sangat tgk kalau org lain lukis.tq adik.lps ni terasa nak ke kedai dan membeli water color buncho yg dah berbelas thn x pegang. hehehe..

Ladynoe™ said...

NORMALA : chaiyok kak!

emila yusof said...

Good! It's a start, Noe! Can't wait to see #2!

hime s said...

an hour a day challenge...sounds good!

nice artwork :)

Wawa Tasliman said...

The Cabaran Satu Jam Satu Hari sangat bagus. Alah biasa tegal biasa..

Wuhuu Mommy said...

nice looking studio. neat and tidy, i nak buat work space kat umah, terus dpt idea. thanx noe! u're d best.

btw, teruskan berhijab! dugaan pasti akan dtg bagi mereka yang ke arah kebaikan.