27.5.12

Rasain Gegaran Samsung Galaxy S III bersama CELCOM!



Akhirnya Samsung Galaxy S III yang ditunggu kini sudah tiba! Boleh la korang mula berebut untuk mendapatkannya.

Samsung Galaxy S III ini dilengkapi dengan

  • Android 4.0 Icecream Sandwich yang memberikan anda kuasa akses yang superb dan best gila.
  • 8 megapixel camera
  • 4.8” HD Super AMOLED Display
  • kapasiti microSD yang besar iaitu 64GB untuk membolehkan kamu semua simpan segala benda gambar music, video dan macam-macam lagi lah.
Mari Pre-Register Samsung Galaxy SIII dengan CELCOM dari 25 May – 30 May 2012. Di sini, aku mencadangkan agar kamu pre-register secara online untuk mendapat keutamaan semasa beratur di launch event nanti. Caranya mudah sahaja;



Isi lah borang yang tertera seperti biasa dengan maklumat yang diperlukan. Dengan pre-resgister secara online, ini bermakna secara otomatiknya kamu mempunyai peluang untuk berkongsi dengan 5 orang kawan kamu di Facebook untuk menyertai CABUTAN BERTUAH semasa hari launching nanti. 

Percaya lah, hadiah CABUTAN BERTUAH dia best. Aku pernah pergi ke CELCOM launching event sebelum ni. Kamu boleh cuba. Mana lah tahu kalau ada rezeki to be in the running to win a SAMSUNG GALAXY SIII ni.

Hantarkan pre-registration kamu di www.celcom.com.my/smartphones/galaxys3.php dan kamu akan dapat e-invite ke event itu nanti. Sangat mudah.

..dan yang paling penting, korang boleh dapatkan SAMSUNG GALAXY S III dengan Network telco yang terbaik Malaysia. Ala…macam yang korang tau la, Celcom kan mempunyai liputan yang terluas di seluruh negara tak kira di luar, di dalam, d atas, di bawah – sentiasa ada.

Selain memberi servis terbaik dengan kualiti network terbaik, CELCOM juga memberi jaminan yang kamu semua confirm akan puas hati dengan apa jua aktiviti dengan samrtphone anda, tak kisah lah, SMS, Voice Calls, video calling, surfing email, dan kalau surfing website dan video streaming pun, gerenti puas hati.

Apa tunggu lagi, Pre-Registe Online sekarang di www.celcom.com.my/smartphones/galaxys3.php !!








3 comments :

Ayyman Rahim said...

Ahhh gadget baru lagi. Memang menghabiskan duit. Hahaha

aku.mamalia.wanita said...

kelihatan nya semart juge...

azim~ said...

alhamdullillah..keluar pun..ade rezki nak bli s2 murah sikit..heh