6.6.12

Perkara Rawak #059 - Patut lah.

Rakan : Noe jom kita hangout...dah lama la tak berbual.
Aku : Hehehe.. I bz la..
Rakan : huhuhu..I kecewa la ngan wife I..dia tak trust I..
Aku : Cemana leh tak trust tu..feeling insecured? Wife u kan sangat cantik.
Rakan: Tak tau la Noe..huuhuhu..kadang-kadang I rasa boring. Susah la dia..
Aku : Ala..pelan-pelan la..baru-baru kawen memang banyak hal sikit u nak kena hadap..nak adapt..
Rakan : Noe jom la jumpa.. I nak hug u la..
Aku : hehehe (tak tau nak jawab apa)
Rakan : Boleh tak??
Aku : Mana boleh.. I tanak jadi isteri derhaka.
Rakan : Sorry...


You are invisible now
You will no longer receive chats from Rakan



Patut lah. Patut lah. Patut lah isteri kau tak trust kau. Patut lah.

Kadang-kadang, ada sebab kenapa pasangan kita 'rasa sesuatu' tentang kita.

18 comments :

adam said...

Tergamak sungguh lelaki itu.

Terasa nak tulis secara matang dan rasional tetapi memandangkan dalam kepala saya hanya sampah yang bertebaran cukuplah sekadar itu sahaja komen saya.

shahirahkhairudin said...

Astagaaa..
pasepa ko tak sound terus 'patutlah' kat dia noe.

Ladynoe™ said...

sebab silent treatment is better.

O'gosh said...

ada gak kawan macam ni..nampak Wife dia je problem..padahal wife dia x buat apa pun....tapi yang dianya..Masyaallah...kemain flirty sgt...who to be blamed sepatutnya...

Riena Haiqal said...

patut ar isteri dia tak percayakan dia.. memang patut pun kan...

Rapunzeel Cikilolo said...

pegi ler hug bini u tu. dan-dan bini u percaya u. sampah!

KayNisa said...

apa kita buat kat orang, insyaAllah orang akan buat balik kat kita.. xkira la buat baik ke, buat jahat ke..xkira la orang tu sapa pun... cuma kita biasanya tak sedar dan tak perasan.

♥CIK SHA♥ said...

no wonder..

sian bini dia..

NorMala @ KakakSatu said...

sangat setuju... betullah org ckp.. kesalahan seseorng kite boleh maafkan.. tp nak melupakan tidak sama sekali.. so sekali kite dah buat salah.. orang akan ingat sampai bila2..

*Mrsfarahzaki * said...

patutlahhh...patutlahhh...patutlahhh...patutlahhh...haishhhh..

Tuan Besar said...

Hahahaha bukan salah wife dia :')

Den said...

lelaki tu bodoh

bubblybetty said...

kadang-kadang, apa yg kita rasa pd pasangan kita MMG BETUL sesuatu.lol.

instinct sometimes can reveal the truth.

Najaa Jonit said...

Mangkuk ayun betul.Asal isteri orng yg die nk peluk? Kalau ye gatal pon peluklah yg belum ada status isteri orang ke mak die ke.Patutlah...

Ayyman Rahim said...

Sampainya hati diaaaaaaaaa.

SURIA AMANDA said...

mcm ni pun ada ka..suka2 nak peluk bini org..

Along said...

Patut kena tepuk je dahi si "rakan" tu..dah la cakap buruk pasal isteri sendiri, lepas tu gatal nak peluk isteri orang lain lak!!

Liana Ezzana said...

PATOTLAAAA