24.6.12

Samsung Galaxy S III dengan harga RM1398? Biar betul?


Nota: Ini adalah advertorial selama 24 jam.


Kalau di pejabat aku, cerita tentang Samsung Galaxy S Iii ni memang sudah sangat tersebar. DI maje makan, di workstation, kalau berbual tentang gadjet terkini, mesti ada yang mention tentang Samsung Galaxy S iii dan keinginan diorang untuk dapatkannya.

Aku percaya kat luar pun sama. Mesti peminat ada gadjet dan peminat Samsung yang mempunyai keinginan yang sama.

Berita baiknya kali ini adalah, korang boleh dapatkan Samsung Galaxy S iii dengan harga serendah RM1398 dengan operasi network yang terbaik di negara kita. Ini adalah tawaran hebat hebat hebat gila buat semua pelanggan CELCOM!

Bagi yang belum update tentang kebest-an Celcom Galaxy S iii ni,

·                Android 4.0 Icecream Sandwich yang memberikan anda kuasa akses yang superb dan best gila.
·                8 megapixel camera
·                4.8” HD Super AMOLED Display
·                kapasiti microSD yang besar iaitu 64GB untuk membolehkan kamu semua simpan segala benda gambar music, video dan macam-macam lagi lah.

Dapatkan Samsung Galaxy S iii dengan harga serendah RM1398 sekarang jugak!


..dan yang paling penting, korang boleh dapatkan SAMSUNG GALAXY S III dengan Network telco yang terbaik Malaysia. Ala…macam yang korang tau la, Celcom kan mempunyai liputan yang terluas di seluruh negara tak kira di luar, di dalam, d atas, di bawah – sentiasa ada.

Selain memberi servis terbaik dengan kualiti network terbaik, CELCOM juga memberi jaminan yang kamu semua confirm akan puas hati dengan apa jua aktiviti dengan samrtphone anda, tak kisah lah, SMS, Voice Calls, video calling, surfing email, dan kalau surfing website dan video streaming pun, gerenti puas hati.

Tunaikan hajat kamu terhadap Samsung Galaxy Siii dengan Celcom sekarang! Segeralah ke mana-mana Celcom Branch atau Blue Cube untuk mendaftar.

Untuk maklumat yang lebih lanjut sila layari www.celcom.com.my/smartphone





2 comments :

Mooniqueen said...

Hp yang ada pun tak habis explore lagi..hehe.. Sebab bukan it expert sgt, so tau yg basic je.. Hp skrg makin canggih sampai tak reti nak guna...

rizal said...

klu korang member 1 club maxis cuma baya rm599 je monthly rm150 selama 2thn dh bleh pakai sg3.. nxt weeks aku dh bleh pakai