6.7.12

Cooler Bag Comel From Kidiqi

No, this is not a sponsored post.

Baru kelmarin aku cakap aku tengah duk kembah-kembah almari kabinet mencari cooler bag tak jumpa. Tapi hari ni aku jumpa satu cooler bag cun sangat and i just bought it.



Macam small totte. Ada banyak design yang cantik-cantik. Tapi aku berkenan dengan yang ini. Ada yang dah sold out. Sesiapa berminat boleh lah terus ke tuan kedai di

Kidiqi baby --> https://www.facebook.com/media/set/?set=a.337555439656260.75673.283838705027934&type=3

Semakin excited dah aku ni, sebenarnya.

:D

3 comments :

Riena Haiqal said...

cantik la.. :)

T I N A said...

suka tengok video2 sabrina baca ABC, 123 kat socialcam :)

bee2312 said...

pernah jumpa page ni rasanya sblm ni..tp ingat nk beli pas deliver...