17.2.13

Sabrina is Turning Three (Last Episode) - Candid And Close Up

NOTA: Post penuh gambar. 

 

Lamanya delay nak update tentang hari kejadian. Tapi macam biasalah, semuanya berjalan lancar. Crowd tak berapa nak ramai sebab ramai yang cancel last minute. Kebetulan kucing diorang beranak serentak so aku pun tak kisah lah.Hehehe. Majlis pun smooth je. Makanan pun sedap belaka. Kanak-kanak riang ke sana sini. Aku pun senang hati.

Bila aku tengok satu demi satu gambar yang dirakamkan aku tersenyum sendiri. Sweetnya lah hidup jadi budak kecik ni. Di sayang. Di rai. Di manja. Bila buat majlis macam ni la peluang aku nak berjumpa dengan orang yang jarang-jarang aku jumpa sebenarnya.

Mungkin tak banyak aku nak cerita kali ni. Layan je lah gambar sekita Majlis sambutan besday Sabrina yang ke tiga ni.


Hello hai Sabrina. Sengaja aku taknak pakaikan gaun berambu ramba sebab aku tau nanti dia nak berlari ke sana sini dan depan Hall ni pun ada playground.


 Sabrina with Umar yang ramah.

 Sandwiches...biscuits..tidbits..marshmallow...and The food from Warisan Baiduri.

 Early Crowd. Sedara mara and close friend.

 Makcik-makcik yang tak pernah jemu untuk terus di sisi....

 ....dan cam whore like crazy.

 Sebahagian anak-anak buah kesayangan aku yang hadir. 

Takde dia, takde la aku. Sayang cinta kasih awak banyak.

 
Fandi yang all-out layan Sabrina.

Cute couple from Mars. tttztkkk bzzzkkkt ump tkkks?

Aku kawan dengan dia sejak tadika. Love u Nana. Senang rasa hati aku bila tau kita dapat maintain friendship selama ini.

 
Kids and Bubble.

 
more kids!

 
Sabrina and uncle Crong.

Usha line.

Hello Zayyan!
 
 Dah get ready nak potong kek! Panggil semua orang! panggil semua orang..!

Sebenarnya sebulan dua jugak kami praktis Sabrina nyanyi lagu "Happy Birthday To Sabrinaaaa" and blow the candle sebab kami takut dia meragam macam sambutan birthday dia yang ke-2 tahun sebelum ni. Ya, prektis nyanyi lagu hepi besday lagi penting dari toilet train dewasakini. So masa ni, aku suka bila photographer dapat capture muka Sabrina macam teruja bila orang ramai-ramai nyanyi line "Happy Birthday to Sabrinaaaaaaa". Dan sebenarnya aku kat belakang tu tengah cover sebak nak nangis. Jiwa mak-mak lembut macam taufufa.

tiup tiup!

Potong potong!

Tengok Natrah!


Pororo Fondant Cake by Dewhimsical Wonder.

  
Sesi "Tikam-tikam" masih berlansung digamatkan oleh warga tua yang merindukan zaman kecik-kecik mereka.

 
 Family Portrait is never easy. (-___-')

Kawan-kawan dari alam siber yang turut hadirun.


Diorang berdua je lah harta jiwa raga aku skarang ni.

 Hadiah-hadiah terkumpul

 Selesei....



Letih tapi seronok. Sekarang aku dah membayangkan sambutan besday Natrah pulak July 23 ni inshaAllah!

Sila ke link berikut Untuk membaca;

1) Sabrina is Turning Three! (Part 1) 

2) Sabrina is Turning Three (part 2)

3) Sabrina is Turning Three (Part 3) - Persiapan Saat Akhir






12 comments :

Kakak Gengster said...

Untung Sabrina andd Natrah ada mama macam akak :))

Innanie | Ariffin said...

pororo tu comel. sabrina pun comel. natrah pun sama comel. tapi yang paling comel ayah dia lah. eh salah salah. hehehe mama dia!!! :)

nizamsani said...

wah.meriah.

faY said...

perghh hadiah. time kecik2 hadiah belambak. dh besar.. takde 1 pon

peanut said...

canteknya kasut sabrinaaa.....

Irfa said...

meriah majlisnya '_"

StellaClaire-Richard said...

Nmpk meriah. I love the blue and yellow theme. Your kids are very adorable :D

Zulyati MohdNorAli said...

Meriah betul party besdey sabrina... Happy birthday Sabrina... Waiting for Natrah 1st year birthday...

El-Janna said...

comey gila

Nissa Nasar said...

i saw kak mai =)

miss labi said...

aaa kawan matrik ku syida tu..hikhik..

kanvasputih21 said...

kak hidd dgn umar arjuna pun ada.. :)