10.3.13

Perkara Rawak #073 - Jom Jawab Emel

Kadang-kadang time ada mood nak update blog, aku tak ada idea pulak nak merapu apa. Jadi kali ni satu lagi seleksi baru di blog ini akan diwujudkan selepas 'Perkara Rawak' iaitu 'Jom Jawab Emel'.

Siapa pernah bagi aku email, tapi aku tak jawab, maka kat sini lah aku pentaskan.

Bagi yang sebelum ni pernah terniat nak emel aku bertanyakan itu ini tapi tak hantar sebab hidup diselubungi rasa takut, pun, ini lah peluangnya.

Ini emel aku faridahnoor@gmail.com

Ketahuilah, sebelum-sebelum ni walau aku tak sempat nak balas, tapi aku sangat peduli.




1 comment :

idontdrinkmilk said...

"..tapi aku sangat peduli" tu cam comel sikit.

hehe