10.6.13

Tutorial Wide Shawl Cara Aku.



Apa yang aku suka tentang wideshawl ialah, ianya lebar dan boleh bergaya menepati syarak. Ewah. Dapatkan Wide Shawl yang cantik di HijabCotton hari ini juga.



10 comments :

kueh bakar said...

susahnya jadi perempuan..

alhamdulillah lelaki :P

Ladynoe™ said...

KUEHBAKAR: ish jangan la cakap camtu... :(

Suspek Utama said...

ntahnya...tetap untung jadi laki ke perempuan..as long as kita still jadi umat manusia yang bersyukur dan berada di landasan yang betol..

Nurul Fahri said...

Cantiknye..
Ni mak orang ke? Kenapa macam anak dara?

:) Hihihi

Riana said...

cantiknyer la kak noe ni walau anak dah 2..=)

O'gosh Iskandar said...

cantiknya shawl itu...kulit u pun cantik sangat..

Ladynoe™ said...

OGOSH : semua orang cantik kalau guna front camera. hehehe

aslina majid said...

Aaaa... Cara kite pakai shawl samaaa!!! Okeh, bleh la share vid ni dgn membe2, sbb ade yg tanye cemana nk pakai shawl tanpe shawl tu lekap kat kepala nmpak bulat semacam je muka... Eii!! Suka suka!! Tq noe :)

test pen biru said...

hikhik suka tgk part selesai.. dia punya gaya ok ok.. comey

test pen biru said...

hikhik suka tgk part selesai.. dia punya gaya ok ok.. comey