21.11.13

Splash Of Colours - Cerita Tentang Annual Dinner 2013

15.11.2013
Macam tahun-tahun sebelum ni saja nak share tentang Annual Dinner pejabat aku yang tak pernah tak ada konsep dan asyik nak beriya-iya ja. Tahun ni temanya, Splash of Colors. Satu apa pun aku tak beli baru. Hanya pakai baju yang ada-ada dalam almari sahaja. 

Zawara Basic Black Dress, Zawara Dark Aqua half jacket dan shawl kuning. Istilah fesyen ni pun aku main agak-agak ja ni. Almaklumlah orang kampung.

Okay layan gambar.



 
Antara rakan-rakan semeja. Muka ketat sikit masing-masing aku tak faham juga kenapa.

Kalau terel, cari bos aku.


Korang letak lah caption sendiri.

Ni nama dia Farhan. Farhan dari AF mana aku pun tak tau. Tapi suara dia memang boleh tahan.



Selfie is Oxford Dictionaries' word of the year. Terimalah.

Makanan sedap. Artis pun sedap. Vibe boleh tahan. Kali ni boleh nampak banyak warna dan semua orang pun bajet urban dengan fesyen color block. Aku tak ada gambar berdiri. Nak ikutkan ada, tapi aku cek balik, sekali tak ada. Souvenir dapat payung aku pun agak tak faham kenapa. 

Banyak juga benda aku tak faham ni. Aku pun tak faham kenapa.

Okay Sekian.


10 comments :

nurul asyikin said...

cantiknya kak noe!

ddJaafar said...

rowie pun ada kat situ.haha.she's my cousin.

Miss Brenito said...

best kan annual dinner company ni.. teringat mase dolu2.. rindu nak berpose pose dengan baju yang konon2 yakin "mak incik lah yang paling shantek" walhal org lain jauh lebih vougeh...

ShilaShower said...

dah la dah la. you probably need another dosage of tgif pronto. nanti kita set date ok? baru hilang sikit yang tak paham tak paham tu heehhehheehe

~ Cik Azz ~ said...

Farhan dari AF4.. hehehe..

Payung tu sebab sekarang ni kan musim hujan.. haha..

EZAN IDMA said...

btw u r so pretty!

Ayuni Ayatillah said...

Lawa u :)

Akukah? said...

skrip muka2 ketat:

Muka ketat A (pompoan)"nyesal ahkak x o'k o'k pagi tadi, sebu rasa peyut, nak mkn byk camne nih??"

Muka ketat B (pki jeket itam) "apsal la time2 ni plak nak kuar angin! haissshhh!!!"

Muka ketat C "hihihihi..legaaaa dah lepas angin, mesti diorg ingat bangla waiter nih!!"

conclusion: depa suma ada bowel motion issue!!!

yazid muhaimin said...
This comment has been removed by the author.
yazid muhaimin said...

Keja income tax ke nok?