7.12.13

Desaturasi Merah Jambu Kini Boleh Dibeli Melalui Penulis Sendiri.





11 comments :

kueh bakar said...

pinki pun pinki lah. hahaha. Must buy must read. boleh jadi dubook hot product ni..

nak satu.

S. Faezah said...

wahhh..dah ada buku sendiri! bravo sgt ^^

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

Tahniah, atas penerbitan buku ini.

Rohaniza said...

baru beli kat dubook secara online..and baru tahu boleh beli kat noe jugak...
alaaaaaa..nak signatureeeeee..!!

@mrsihtifaz

safiyyah osman said...

akak..check email ye..saya dh buat payment siap..hehe.. email dri safiyyahosman@gmail.com

AIN said...

kak..cek emel ye..saye da emel..dr nurainzulaikha@ymail.com..terima kasih kak..

ddJaafar said...

alah.kenapa time ni?kenapa tak tunggu time gaji.alahaiii..lahaiii..

kena tunggu turn la plak kan nak beli.

atulhani said...

alaa, saya pun dah order kat dubook online.. sign la jugak kat situ please....

BidadariBesi [SYAA] said...

lawa gilaa kaver! comell!!

AL NURUL ISWAN BIN MUSTAPHA said...

dah cuba bank in, tapi akaun maybank kamu mcm ade problem :(

jgdf said...

Salam. Sy dah transfer the amount into your account and email the transactions to your email. Please check. Thanks.