24.12.13

PENGUMUMAN: Desaturasi Merah Jambu sedang menunggu cetakan kedua

Aku harap aku takkan buat orang menunggu lebih lama tapi Desaturasi Merah Jambu pada tangan aku dan penerbit Dubookpress dah habis dan sedang didalam proses cetakan kedua. Mungkin ada book distributor yang lain masih simpan stok, tapi maaf aku tak tau sangat siapa diorang. 

Dijangka minggu depan baru siap cetak. Terima kasih banyak-banyak atas sokongan anda semua. 

Ada satu batch aku tak pos lagi sebab akaun maybank aku dibekukan sekejap atas sebab heavy transaction. Malas nak bukak current acount. Saja nak teruskan kehidupan sebagai watak perungut. Hari ini (selasa) aku poskan. Mungkin sampai khamis sebab esok cuti. 

Bagi yang dah berjanji nak berjumpa di pejabat aku untuk collect buku, apa-apahal kita update di SMS atau WhatsApp. Bagi yang sedang menunggu, harap sabar menunggu dengan penuh kemaafan. 

Oh ya, selamat menyambut Krismas! 




12 comments :

DYatie said...

Dear. Ada sinopsis x?

Btw, congrats dear sbb buku mendapat sambutan ramai.


dayangmtib@gmail.com

Yatie Shukelily said...

saya dah buat bayaran semalam....

Ladynoe™ said...

Yatie, atas nama apa ek?

Yatie Shukelily said...
This comment has been removed by the author.
Yatie Shukelily said...

Norhayatie selamat...alamat di wisma mirama..

kueh bakar said...

dubok best seller..

maybak ingat ko skim cepat kaya pak man telo...tu sampai beku akaun..

lepas ni ko print out pule lukisan bunga matahari tu..

pasti hot juge

SUHANA said...

salam noe..aku de transfer utk pembelian buku ko nie..tp cam de problem jer akaun ko..so camne nk membeli nie..hehe..can't u explain??

Ladynoe™ said...

SUHANA:
Salam, kalau cubaan nak transfer tu pada minggu lepas, memang ada prblem sebab akaun dibekukan. minggu ni baru okay tapi cetakan pertama dah habis. nanti cetakan kedua aku akan umumkan.

CAHAYA MATA said...

Oooo.. kena tunggu cetakan kedua baru boleh order lagi eh..hehehehe..

terlepas sudah cetakan pertama.. cetakan kedua ni kena kejaaarrrrrr...!! :)

matacahaya@gmail.com

p/s : Nak beli dengan awak..nak signature...!! dan bau-bau Natrah (kalau ada)... :)

W. Hidney said...

tahniah

ipah said...
This comment has been removed by the author.
camouflouge said...

hi ladynoe,

i'm waiting for your 2nd release. Please update once available ya.

Or should i make the payment first?

camouflouge03@yahoo.com