30.1.14

Koleksi Atas Rak

Ketahuilah, zaman sekarang, nak beli apa-apa pun adalah lebih mudah dengan pembelian online. Dan kali ni aku nak cadangkan kepada kamu semua satu portal Pre Order Online Shop terbesar dan termurah di Malaysia sejak 2011 iaitu;

(Berdaftar dengan SSM (SWEETASKISSES ENTERPRISE (PG0294457-T) )

Semua barang yang mereka tawarkan adalah PRE-ORDER dan HARGA murah. Tak da trick apa-apa. Kalau beli satu barang je pun boleh beli harga murah dah. Tak perlu beli lima baru dapat diskaun ke apa. Setiap 12 haribulan, admin web ni akan buka order,dan order akan tutup setiap 7hb setiap bulan berikutnya. Kira sekarang ni korang sempat lagi nak buat order. Masing-masing dah dapat gaji kan? Baik segera order sebelum 7 haribulan Februari ni. Hehehehe. Payment boleh dibuat pada setiap 23hb hingga 7hb. Pembayaran haruslah secara Tunai dan full payment. Order untuk batch DISEMBER-JANUARI 2014 dibuka sekarang.
Yang bestnya atasrakcollection.com.my juga menawarkan barangan rumah, furniture untuk kanak-kanak dan pakaian, harga barang  yang kami tawarkan adalah LEBIH MURAH dari pasaran dan lebih murah dari anda beli retail di gm klang atau Kenanga.
Ada lebih kurang 300 jenis barang bayi dan 20 jenis barangan rumah dan juga pakaian yang dijual di website atasrakcollection.com.my
antara barang-barang yang ditawarkan..





PRE ORDER untuk batch dis-jan 2014 telah dibuka.
Pre order :: 12 januari 2014 hingga 7 februari 2014.
Tarikh utk payment :: 23 januari 2014 hingga 5 februari 2014.
Tarikh barang akan di pos kepada anda :: 13/14/15 februari 2014

Utk order boleh visit www.atasrakcollection.com.my 

Cara utk order boleh baca dkt sini http://sweetlikekisses.blogspot.com/2013/11/cara-order-barang-di-website.html?

visit www.atasrakcollection.com.my







No comments :