20.10.14

Kat Mana Nak Beli Buku Alif Ba Ta Macam Natrah Punya tu?

Hai, selepas nukilan Saham, ada juga yang bertanya kat mana aku beli buku Alif Ba Ta Macam yang Natrah Punya tu. Buku tu aku beli di booth semasa Konvensyen Bidadari tempoh hari. Aku tak ingat apa nama kedai tapi since sekarang teknologi di hujung jari, aku berjaya search buku tersebut di website dan bagi kamu yang berminat boleh beli melalui online sahaja.

http://kedaiberjaya.com/bk05-buku-bijak-alif-ba-ta.html







Harganya sedikit mahal dari yang aku beli kat booth. Aritu aku beli dalam RM15 je sebab mungkin tawaran semasa even berlangsung. Yang kat online RM20.

Ha dah bagi link dah. Klik la.

http://kedaiberjaya.com/bk05-buku-bijak-alif-ba-ta.html

Okay Bye!

p/s: Buku mcm Sabrina aku beli kat Minerva Jalan TAR. Tapi ni aku search kat online pun ada jual. Cuma aku dah lupa harga yang aku beli berapa. Yang online ni mcm mahal sangat je.

Klik sini untuk buku Iqra macam Sabrina punya.



6 comments :

Farah Rahim said...

Oh good! Thanks for sharing. Memang tengah cari buku macam ni untuk anak saya. Kot terjumpa lak blog u. Thanks!

Amyz Azlie said...

Yg mcm Natrah punya ada jual murah sikit la. kat online RM18.
kat sini

http://bukuonline2u.com/siri-anakku-bijak-mengaji-bijak-alif-ba-ta.html

Yg macam Sabrina punya ni bagus sangat sebab dalam set tu ada panduan cara mengajar Furqan tu. :-)

Semoga anak-anak kita dapat mengenal AlQuran dari awal lagi. Insya Allah, terang hatinya untuk terima pelajaran lain. :-)

Cermin Tua said...

Nice blog

Jgn lupa follow me!
http://risalahcermintua.blogspot.com

salam'eleikum

Marsha~ said...

lama tak jengah blog ni.... dah jadi mak2 dah kita ni eh... hehe

Fiza Zasmi said...

memang tertanya2 pun sebenarnya, tq kak noe!

Nur Saleha Jayiddin said...

bagusnya buku ni. nak belikan untuk anak sedara.