5.6.17

Banyak benda nak cerita tapi tak punya masa lapang untuk menulis (atau malas)


Jadi, untuk memberitahu yang aku sedang dalam keadaan terkawal menjalani rutin sebagai seorang wanita berumur 30-an yang mempunyai 3 orang anak yang masih kecil-kecil, terimalah, foto rawak yang aku pilih dari album smartphone aku untuk tatapan bagi mereka yang sudi. (atau menyampah tapi sudi juga ke sini). Hiks.







Selamat berpuasa. Dan menyambut aidilfitri.





5 comments :

Mya said...

Nasib baik ada instagram.
Terubat jugak rindu hehe..

Selamat Berpuasa Noe sekeluarga :)

cik ina do do cheng said...

Samalah, akak dah 3 bulan tak updatešŸ˜­šŸ˜­šŸ˜­

tikaramly said...

saya silent reader. tertunggu juga post terbaru. apapun, selamat berpuasa Noe dan keluarga.

Amyz Lie said...

Baca sebab masuk dalam reading list. ;-)

Liyana said...

anak bujang muka mak :)